joi, 17 aprilie 2008

Raspuns la doua cereri

1. Mi s-au solicitat nume. Le voi da! Insa va mai cer putintica rabdare. Trebuie sa intelegeti ca asa avocat cum sunt risc destul de multe. Si nu atat legat de persoana mea, cat mai ales legat de soarta clientilor mei. Dar, cu toate aceste riscuri, vor fi si nume si locatii, pentru ca e prea de tot cu unii din facatorii nostrii de justitie.

2. Mi s-a solicitat si o adresa pentru mailuri private. O postez aici:

avocatinromania@yahoo.com

Va astept cu interes mailurile.

15 comentarii:

ciupercă spunea...

nu prea mai avem facatori de justitie...ci oameni care fac bani ptr ei....

unii stau prost si la nivel de logica...

Anonim spunea...

Nu vreau sa fac reclama, dar totusi vreu sa va spun ca cel mai bun, sincer, corect si competent avocat pe care l-am intalnit in viata se numeste Claudiu Lascoschi din Bucuresti.
De la o condamnare de 15 cu executare m-a dus la o mica suspendare.
Un rezultat greu de realizat in conditiile pe care bine le stiti din viata justitiei zilelor noastre.
Scriu acest mesaj pentru a sustine adevarul ca, exista si avocati foarte corecti, dar exista si avocati care sant varza. As putea sa dau si numele unui avocat varza,care bate campii,cu impresii greu de imaginat, dar nu doresc sa jignesc pe nimeni.
Spor la treaba avocatilor ca, au foarte multe de invatat si in opinia mea, prin munca corecta a acestora se poate schimba justitia din Romania.
Nu va temeti de judecatori, pledati prin folosirea Conventiei Europene a Drepturilor Omului. Se cunosc bine cazurile castigate la CEDO si pe baza acestora cred ca, exista posibilitatea de a atrage atentia cat mai mult la respectarea Conventiei.Respectarea Conventiei este baza unei justitii corecte in UE. Numai avocatii sant cei care pot explica existenta si importanta majora a Conventiei si degeaba asteptam sa moara comunistii din sistem pentru ca, prin greselile justitiei de azi se distruge si saraceste societatea. Mai cred ca, ar trebui mult mai mult respect fata de justitiabili pentru ca, ei sant cei care platesc ori in bani, ori bani si peirderea unor drepturi, proprietati, sau executarea unei pedepse.
Pana acum justitia nu a pierdut nimic spre deosebire de un numar foarte mare de cetateni din Romania si ma refer numai la cei multi,care au pierdut procese pe nedrept, nu la cei mai putini, care au castigat procese pe drept.....

Anonim spunea...

Am si eu o intrebare la dumneavoastra in legatura cu un ordin prezidential.
Eu am luat copilul cu acest ordin iar dupa doua luni, fosta concubina cu care am copilul a facut recurs, Instanta i-a admis cererea si apoi a mai facut un recurs unde la fel i-a admis cererea de intoarcere executare, Judecatoarea a dispus un termen pentru concluzii scrise, am trimis aceste concluzii scrise si in urma acestora a deschis un alt dosar unde eu am devenit reclamant iar fosta concubina parat, acest dosar avand ca obiect stabilire de domiciliu si incredintare minor.
Am trimis o cerere prin care am solicitat desfintarea acestui dosar pentru faptul ca noi ne judecam la o alta instanta ce are ca obiect aceeas, ,, stabilire de domiciliu si incredintare minor,,.
Eu nu m-am prezentat la termenul stabilit de instanta, intrebarea este cum poate sa ma oblige pe mine la cheltuieli de judecata, eu ne depunand o cerere care din cate stiu eu trebuia timbrata pentru deschiderea unui nou dosar, am depus doar concluzii scrise specificanda ca mai exista un astfel de dosar care este pe rol.
Ne multumirea mea este ca m-a pus sa platesc cheltuieli de judecata, repet in baza unor concluzii care din acestea deschizand un alt dosar iar eu renuntand, am cerut desfintarea lui.
Va multumesc si va doresc toate cele bune.

Anonim spunea...

va recomand cel mai VARZA avocat.acesta se numeste claudiu lascoschi.........nu va doresc sa va intalniti cu el,aveti ocazia sa platiti si sa ajungeti dupa GRATII.

Anonim spunea...

cu claudiu lascoschi ca sa va intelegeti bine trebuie sa fiti pe aceiasi lungime de unda...adica un BETIV....un adevarat consumator.pun pariu ca pledeaza cu sticluta de votca la piept si cand nu mai vede ce scrie in dosar il pune pe client sa citeasca

Anonim spunea...

Va pot spune ca ceea ce s-a scris la data de 06 martie 2011 constituie o mare minciuna in scop de descreditare a mea.
Exista oameni care nici nu ma cunosc si fac afirmatii gratuite si de rea-credinta.
Cazul expus la data de 17 martie 2008 este real, in timp ce relatarile din data de 06 martie 2011 sunt mincinoase.
Daca cineva ajunge sa fie condamnat il anunt dinainte, mai inainte de a-i prelua cazul, in conditiile in care rezulta clar acest lucru.
Nu preiau un caz mai inainte de a face un studiu amanuntit al circumstantelor de fapt si de drept aplicabile in speta respectiva, astfel ca pot face o apreciere de asemenea natura care sa ma duca la o concluzie suficient de clara.
Chestiunea cu ajungerea dupa gratii a clientului poate fi valabila pentru orice avocat din Romania, indiferent de nume.
Nu exista niciun avocat in Romania care sa isi poata salva absolut toti clientii de inchisoare, doar ca acestia ii anunta in prealabil, asa cum procedez si eu.

avocat Claudiu Lascoschi

Anonim spunea...

titu eugen e cel mai prost avocat pe care le.am intalnit vre-odata!!!!E o varza totala...un inapoiat nu e bun de nimic si cere bani cu loptata si il termina mai rau pe client!!!!

IONICA spunea...

IONICA Am facut cunostinta cu Claudiu Lascoschi in 2008. Cu toate ca nu am castigat procesul ,am o impresie foarte buna pentru ca este un tip sincer,motivat si nu este hapsan. Sper ca timpul nu la schimbat spre rau.

Anonim spunea...

Ca tot suntem la capitolul avocati cu 2 fete ,adaug si eu unul:MOCANU GABRIELA din baroul Brasov,fosta procuroare pe vremea impuscatului actualmente avocat,aceasta distinsa doamna care iti promite orice de la incasarea onorariului pana la pronuntarea sentintei,cand de fapt iti poti da seama ca toate cele insailate de dansa au fost doar pentru a-ti lua banii!Pe langa faptul ca nu este in stare sa faca o aparare ,nici maqcar sa pledeze pe apararile gata facute nu stie. Aviz amatorilor!

Anonim spunea...

anonim

PAUNESCU SI ASOCIATII...niste avocati draguti,si dnul si dna Paunescu,dar mie personal mi au luat doar banii si desi am ajuns la un compromis cu partea adeversa dansii nu au fost in stare sa speculeze si am ajuns in urmatoarea faza a procesului pe gresala lor!Lipsa de profesionalism si chiar usor dezinteresati cand nu sant bani multi la mijloc,la data procesului trimit cate o fatuca din aia sa te reprezinte care abia vorbeste dar sa fie in stare sa ti reprezinte interesele si sa ti castige un proces!din punctul meu de vedere nu vi i as recomanda intr un proces!

Dan Georgescu spunea...

Feriti-va de acest avocat Claudiu Lascoschi. Este un escroc, un mincinos, i-am dat 400 de euro sa studieze dosarul intr-o cauza penala si nici in ziua de astazi nu a facut-o (au trecut 2 luni), mintea mereu ca nu este dosarul la arhiva, ba ca este ocupat etc. De luat banii stie sa-i ia foarte repede, dar acum nu mai raspunde la telefon. Obligatia lui era sa studieze dosarul si sa faca un studiu de caz. Care nu ma asculta ca mine sa pateasca.

Aungurencii Mariana spunea...

buna, cine ma poate indruma spre un avocat bun in drept penal, mai exact pentru tentativa de omor? multumesc anticipat

eugenrau spunea...

Am vazut prestatia d-lui Lascoschi la Antena 3.S-a facut de ras facand caz de calitatile lui de psiholog.Mihai Gadea putea sa-l faca chisalita, ma mir ca nu a facut-o.Am vazut ca este specializat in "dreptul afacerilor".Acum cazul Dinca are tangenta cu domeniul afacerilor? Posibil, poate vom vedea in caz afirmativ.

Unknown spunea...

Avocatul cămătarilor din producția OTV, Caracal, Dincă și Dancila, Sarbu-Tuca și Codrin, baricada teroriștilor incendiatori de muzee și biblioteci, eroi fabricați pentru acoperirea crimelor de la revoluție! Democrația revoluționară, condusă de mafia cămătarilor, acoperiți cu servicii speciale, ofițerii bocancilor și procurorii academia justiția STAT, paralel!Cărăușii țării, 30;ani la putere!

Unknown spunea...

Corect confirm